Wyre up your network!

Juicht allen, want voortaan bieden we ook internetdiensten aan op de coax-kabel van Wyre!

Ja, u leest het goed: WAN-connect is de eerste volledig neutrale partner die met het infrastructuurbedrijf in zee gaat. Neutraal, omdat we enkel in internetconnectiviteit voorzien en – in tegenstelling tot de telecomoperatoren – geen andere diensten aanbieden.


Dat voelt lekker comfortabel aan voor de vele integratoren waar wij mee samenwerken. Die moeten voor hun klanten niet in zee te gaan met een operator die in een ander domein met hen concureert.


Én het geeft onze directe klanten, doorgaans grotere bedrijven met meerdere vestigingen, meer keuzevrijheid wanneer zij een integrator aan boord halen.

Als B2B niche-speler, levert WAN-connect uitsluitend internetconnectiviteit aan professionele klanten. Dat is op zich vrij uniek in de markt. Maar wat ons helemaal onderscheidt, is dat we altijd twee volledig gescheiden internetlijnen aanbieden. Eén lijn die loopt via ons eigen netwerk dat wij volledig onder controle hebben en een tweede internetverbinding buiten ons netwerk. Ideaal voor SD-WAN setups, in het bijzonder in de context van een cloud-delivered netwerk- en beveiligingsinfrastructuur (SASE).


Dankzij de samewerking met Wyre hebben we’r dus een nieuw medium bij in ons eigen netwerk: coax.


En wat meer is: onze eigen techniekers brengen de coax-kabel binnen bij de eindklant. Zo houdt u controle over het delivery proces, van planning en technische uitvoering tot de ingebruiksname. Lekker voorspelbaar én betrouwbaar.


Via onze coax-kabel, kunnen we de bedrijfszekerheid van uw netwerk nog beter garanderen. U heeft meer opties dan ooit: bij ons kan u kiezen uit VDSL, coax, fiber, 5G en zelfs satellietverbindingen. Samen creëren we een redundante oplossing op uw maat. En u mag rekenen op de beste service voor elk project, inclusief onafhankelijk advies en proactieve monitoring, 24/7.


We horen graag van u!


</Marcel>

Vlnr: Johan Bries, Micha Berger, Marcel De Beule, Koen Vandenbussche, Stijn Ceulemans en Mick Nonclercq

Micha Berger, CEO Wyre (links) en Marcel De Beule, CEO WAN-connect

Company data

Beversebaan 125

2070 Zwijndrecht

We use cookies to allow us to better understand how the site is used. By continuing to use this site, you consent to this policy. Click to learn more