Het is officieel: we zijn een award-winning bedrijf!

šŸŽµ If you need fully redundant connectivity, at maximum speed. Who you gonna call? šŸŽ¶


WAN-connect! šŸ˜Ž


Ape-trots op die 'Innovation Award' die we onlangs mochten ontvangen op het prestigious LCL Carrier Awards event.

Deze onderscheiding is een bewijs van onze visionaire benadering van connectiviteit en unieke oplossingen die de sector uitdagen om beter te doen.


Integrators zijn de nieuwe telecomoperators

Bij WAN-connect zijn we er van overtuigd: integrators zijn de nieuwe telecomoperators, vooral met de opkomst van Secure Access Service Edge (SASE) technologie. Om dit potentieel volledig te benutten, moeten integratoren klanten volledig redundante internettoegang bieden die naadloos verschillende bedrijfslocaties, thuiswerkers, datacenters en cloudomgevingen met elkaar verbindt.


Dit is waar WAN-connect in uitblinkt. Onze specialisatie in WAN-connectiviteit zorgt voor uiterst betrouwbare internettoegang die bedrijven en organisaties nu verwachten en nodig hebben. Door verbindingen binnen ons netwerk te combineren met die daarbuiten, en gebruik te maken van diverse verbindingopties zoals coax, glasvezel, koper, 5G of satelliet, garanderen we maximale uptime.


Het is een grote verantwoordelijkheid, maar een die we met expertise en toewijding aanpakken.šŸ’Ŗ


Teamwork makes the dream work

Ons succes draait niet alleen om technologie; het gaat om de ongelooflijke inspanningen van het hele WAN-connect team. Hun harde werk en inzet zijn cruciaal geweest voor het behalen van deze erkenning. Dus, op ons geweldige team šŸ» ā€“ deze prijs is voor jullie!


Met dank aan LCL Data Centers voor de erkenning en voor het organiseren van een fantastische avond. We kijken ernaar uit om onze reis van innovatie en excellentie in de wereld van connectiviteit voort te zetten.


</Marcel>

Company data

Beversebaan 125

2070 Zwijndrecht

We use cookies to allow us to better understand how the site is used. By continuing to use this site, you consent to this policy. Click to learn more