Driewerf hoera voor Carine Van Esch, onze nieuwe Sales Manager

We zijn absoluut "thrilled to announce" dat Carine Van Esch is aangesteld als onze nieuwe — en allereerste 😉 — Sales Manager.


Dit is een spannende stap vooruit voor WAN-connect.

Carine's indrukwekkende staat van dienst en uitgebreide netwerk, gecombineerd met haar diepgaande kennis van netwerkconnectiviteit en beveiliging, opgebouwd over jaren van ervaring, zijn een enorme aanwinst voor ons team. We zijn ervan overtuigd dat zij een cruciale rol zal spelen in het stimuleren van onze groei.


Met Carine aan boord zijn we goed uitgerust om ons klantenbestand verder te ontwikkelen en onze relaties met belangrijke partners te versterken, waaronder grote telecomspelers en talrijke IT-integratoren.


De vraag naar uiterst betrouwbare en snelle internetconnectiviteit is hoger dan ooit, vooral in complexe omgevingen met meerdere locaties en gedreven door de voortdurende verschuiving naar cloud-gebaseerde oplossingen en SASE-architecturen.


Met Carine's ondersteuning kunnen we deze groeiende vraag effectief beheren.


Welkom bij de WAN-connect stam, Carine!


</Marcel>

Company data

Beversebaan 125

2070 Zwijndrecht

We use cookies to allow us to better understand how the site is used. By continuing to use this site, you consent to this policy. Click to learn more